top of page

Рік з початку повномасштабного вторгнення

Рік... рік з початку повномасштабного вторгнення на нашу рідну землю, рік з того дня, як всі наші життя отримали статус до і після, рік нашої боротьби, рік нашої незламності.

Наші мужні воїни борються задля перемоги, борються щоб наші діти і надалі здійснювали свої мрії.

Дякуємо нашим захисникам, усім і кожному, за те, що можемо жити, працювати, навчати та навчатись!

Адже освіта це ще одна наша вагома зброя у цій війні.

Від першого дня війни і до сьогодні всі наші заклади і структурні підрозділи роблять все можливе щоб дати дітям можливість навчатися в Україні, зберігаючи викладацький склад та контингент студентів, учнів та вихованців, змінюючи навчальні процеси відповідно до сьогоднішніх реалій, не втрачаючи якісну складову освітнього процесу, не забуваючи донатити на армію та співпрацювати з благодійними фондами та волонтерами.

Культурний центр "Кияночка" - Творча майстерня Заслужених працівників культури України Дмитра та Галини Кайгородових, багатоступенева система освіти, яка спрямована і в мирне життя і сьогодні, під час війни допомагати нашим дітям реалізувати свій величезний творчий потенціал. Колектив наших педагогів, батьків та дітей сьогодні це одна родина, яка працює для здійснення мрій кожної нашої дитини. Адже діти - це майбутнє нашої вільної, незламної України.

Разом до перемоги 💙💛


11 переглядів0 коментарів
bottom of page