top of page

ВИКЛАДАЧА КАФЕДРИ СОЦІАЛЬНО-ГУМАНІТАРНИХ ДИСЦИПЛІН НАГОРОДЖЕНО ПОЧЕСНОЮ ВІДЗНАКОЮ

15 вересня 2021 року у Національній спілці журналістів України відзначили переможців у сфері мас-медіа. Журналістський конкурс був присвячений 30-й річниці незалежності України. Приємно, що серед лауреатів є викладач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін ДП "Київський хореографічний коледж" — Романова Олена Петрівна. Під час роботи на телеканалі «Інтер» вона створила сюжет "Особливості національного карантину. Франція: послаблення обмежень" і здобула 1-е місце в номінації "Журналісти проти епідемії".


«Дякую Національній спілці журналістів за визнання — це надихає творити знову. Вдячна редакції “Ранок з Інтером” за втілення такої рубрики, де я змогла себе проявити, створивши переможний сюжет! Він, наче та веселка, що зійшла на життєвому небосхилі, після затяжного карантину. Вселив надію і підбадьорив втомлених людей, що опинилися в полоні невідомості, яка охопила увесь світ» — зазначила Олена Петрівна.


Переглянути сюжет можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=Rp1Zh3hG-PI


Педагогічний колектив ДП "Київський хореографічний коледж" доєднується до привітань і бажає переможниці наснаги та подальших успіхів!

Зазначимо, що для Олени Петрівни це вже шоста журналістська нагорода.







81 перегляд0 коментарів
bottom of page